Review

Eva

Vanaf dag 1 is mijn pomeriaan Happy vertrouwd met Heleen en ik ook natuurlijk! Happy is altijd happy haar te zien en gaat graag met haar mee. Sinds kort is Emilie erbij gekomen waar Happy ook gek op is!
Beiden hebben ze heel veel ervaring met honden en zij hebben ook hun diploma's voor eerste hulp ea, wat erg fijn is.
Twee 5-sterren toppers die buiten het uitlaten van de honden ook veel liefde geven!


Dea Croockewit

Heleen en Emilie zijn super lief, kundig en betrouwbaar met de honden. Ik kan mijn hond Nour met een gerust hart aan hen meegeven. Het is ook fijn dat je soms een dag kan ruilen of een extra dag kan boeken. Niets dan lof voor deze leuke dames !


Maud Peereboom-Engelberts

De dames Heleen en Emily van hondenuitlaatservice Jerry zijn al jaren zeer kundig, betrouwbaar en liefdevol, kortom onmisbaar. Mijn oude Drent Quirijn komt vrolijk en actief terug, waarna hij voldaan gaat slapen. Zeer aan te bevelen!


Ellen Strieker

Ik laat mijn hond vol vertrouwen achter bij Heleen en Emilie! Ze gaan al jaren mee en hebben veel ervaring. Altijd enthousiast met de hondjes op pad in het bos.


Anoniem

Heleen laat al zo een 10 jaar mijn eigen honden en die van veel van mijn klanten uit. Een echte topper! Én super met de honden én iemand op wie je kan rekenen!


Alexandra Wilmering

Mijn viervoeter loopt al jaren met Heleen en sinds kort met Emilie mee. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in hun allebei want mij hond komt altijd zo vrolijk terug van de wandelingen. Ook is ze altijd zo blij als de dames haar komen ophalen. Het zijn echte toppers!


Danielle Jesse

Super betrouwbaar vriendelijk en persoonlijk zowel Emilie als Heleen. Mijn labradoodle gaat al jaren mee. Staat te kwispelen en helemaal blij als een van de dames hem komt halen. Niets dan lof.


Jobien Berkouwer

Onze hond is bijna wekelijks meer dan 10 jaar lang met Heleen uit wandelen geweest. We vertrouwen hem blindelings aan haar toe, ze is erg goed met honden en ook nog eens heel lief voor ze!


Claar van der Does

Heel betrouwbare hondenuitlaat en super met honden!


Michelle Appleby

*****


Sylvia Stroeve

*****